DATE PERSONALE, POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Prelucrarea datelor cu caracter personal – precum numele, prenumele, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon ale unei persoane vizate – se va efectua de fiecare dată în conformitate cu prevederile Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (“Regulamentul”) și în concordanță cu reglementările de protecție a datelor specifice țării în care operează Logic Industry SRL. Prin intermediul acestei Politici compania noastră ar dori să informeze publicul general despre natura, amploarea și scopul pentru care colectam și procesăm date cu caracter personal. Pe lângă acestea, persoanele vizate sunt informate și asupra drepturilor de care beneficiază, drepturi reglementate de Regulament. În calitate de operator, Logic Industry SRL a implementat măsuri tehnice și organizaționale ca să asigure protecția completă a datelor personale.

Numele și adresa operatorului: SC Logic Industry SRL: 12425838, J27/341/1999, Piatra Neamt, str. Al. Lapusneanu 29, office@logicindustry.com

Adresa ofițerului de protecție a datelor: office@logicindustry.com

Logic Industry SRL va prelucra și stoca date personale ale persoanei vizate numai pe perioada necesară pentru a-și îndeplini scopul de stocare, sau pe perioada care este prevăzută de către legiuitorul european sau de către alte legi aplicabile. Dacă scopul stocării nu este aplicabil, sau dacă perioada de stocare prevăzută de legislația aplicabilă în vigoare expiră, datele personale sunt șterse, în concordanță cu cererințele legale.

Drepturile persoanei vizate
Dreptul de acces al persoanei vizate. In vederea exercitarii dreptului de acces persoana vizata poate oricând să contacteze Logic Industry SRL cu o solicitare in acest sens prin care sa obtina un raport al datelor cu caracter personal;
Dreptul de rectificare. Fiecare persoană vizată are dreptul de a obține rectificarea datelor cu caracter personal atunci cand acestea sunt incorecte sau au suferit anumite modificari sau necesita a fi completate.
Dreptul la ștergere. Fiecare persoană vizată are dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal dupa cum urmeaza: i) atunci cand datele nu mai sunt necesare in scopul pentru care au fost colectate sau prelucrate, ii) persona vizata isi retrage consimtamantul pe baza caruia are loc prelucrarea, iii) persoana vizată obiectează la prelucrare în conformitate cu articolul 21(1) din Regulament și nu există temeiuri legale pentru prelucrare, sau persoana vizată obiectează la prelucrare în conformitate cu articolul 21(2) din Regulament, iv) datele cu caracter personal au fost procesate in mod illegal sau o dispozitie legala in vigoare impune stergerea acestora.
Dreptul la restrictionarea prelucrarii. Fiecare persoană vizată are dreptul de a obține restrictionarea prelucrarii, acolo unde unul dintre următoarele cazuri se aplică: i) acuratețea datelor personale este contestată de persoana vizată, ii) prelucrarea este ilegală și persoana vizată se opune ștergerii datelor personale, dar cere în loc restrictionarea utilizării lor, iii) Logic Industry SRL nu mai are nevoie de datele personale cu scopul de a le prelucra, dar ele sunt cerute de persoana vizată pentru unitate, în vederea exercitării unor drepturi, iv) persoana vizată s-a opus prelucrarii în conformitate cu articolul 21(1) din Regulament până la verificarea dacă temeiurile legitime ale Logic Industry SRL prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate.
Dreptul la portabilitatea datelor. Fiecare persoană vizată are dreptul sa solicite transferarea datelor cu caracter personal catre o terta persoana sau catre insasi persoana vizata.
Dreptul la opozitie. Fiecare persoană vizată are dreptul de a se opune oricand, din motive care au legătură cu situația sa particulară, la prelucrarea datelor personale care îl/o vizează, fapt care se bazează pe punctele (e) și (f) din Articolul 6(1) din Regulament. Aceasta se aplică și crearii de profiluri. Logic Industry SRL nu va mai prelucra date personale în eventualitatea unei opozitii, decât dacă putem demonstra temeiuri convingătoare și legitime pentru prelucrare, care suprascriu interesele, drepturile și libertățile persoanei vizate, sau pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea drepturilor legale. Dacă Logic Industry SRL prelucreaza date personale pentru scopuri de marketing direct, acolo unde exista un consimtamant prealabil, persoana vizată va avea dreptul să se opuna oricând la prelucrarea datelor sale personale pentru un astfel de marketing. Aceasta se aplică crearii de profiluri până în punctul în care este în relație cu un astfel de marketing direct. Dacă persoana vizată obiectează la prelucrarea realizată de Logic Industry SRL pentru scopuri de direct marketing, atunci Logic Industry SRL nu va mai procesa datele sale personale în aceste scopuri. În plus, persoana vizată are dreptul, pe temeiuri legate de situația sa particulară, să obiecteze la prelucrarea datelor sale personale de către Logic Industry SRL pentru scopuri de cercetare științifică sau de cercetare istorică, sau pentru scopuri statistice, în conformitate cu Articolul 89(1) din Regulament, decât dacă prelucrarea e necesară pentru realizarea unei sarcini îndeplinite în interes public.
Luarea deciziilor individuale, inclusiv crearea de profiluri. Fiecare persoană vizată are dreptul să nu facă obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice cu privire la aceasta sau în mod similar o afectează în mod semnificativ, atât timp cât decizia nu se bazează pe acordul explicit al persoanei vizate. Logic Industry SRL va implementa măsuri de susținere adecvate pentru a proteja drepturile și libertățile persoanei vizate și interesele legitime, cel puțin dreptul de a obține o intervenție umană din partea Logic Industry SRL, de a-și exprima punctul de vedere și de a contesta decizia.
Dreptul de a retrage consimțământul. Fiecare persoană vizată are dreptul să-și retragă consimțământul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în orice moment.
Dreptul de a formula o plangere autoritatii de supraveghere – in cazul in care persoana vizata apreciaza ca drepturile sale legitime in legatura cu operatiunile de prelucrare a datelor personale au fost incalcate, aceasta se poate adresa cu o plangere in acest sens Autoritatii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, cu sediul in B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania. Daca doriti sa va exercitati drepturile sau sa ne transmiteti o notificare / cerere va rugam sa ne contactati la datele de contact indicate in prezenta Politica. Logic Industry SRL va va raspunde in cel mai scurt timp posibil, dar nu mai tarziu de 30 de zile. Pentru orice intarzieri va vom anunta si va vom oferi motivele justificate ale intarzierii.

Furnizarea de date cu caracter personal ca cerință legală sau contractuală
Cerința necesară pentru a încheia un contract; Obligația persoanei vizate de a furniza datele cu caracter personal; consecințele posibile ale neîndeplinirii acestor date
Clarificam faptul că furnizarea de date cu caracter personal este cerută parțial de lege (de ex. reglementări fiscale) sau poate rezulta și din dispoziții contractuale (de exemplu, informații privind partenerul contractual). Uneori poate fi necesar să se încheie un contract conform căruia persoana vizată ne furnizează date cu caracter personal, care trebuie prelucrate ulterior de noi. Persoana vizată este, de exemplu, obligată să ne furnizeze date cu caracter personal atunci când compania noastră semnează un contract cu el sau ea.

Logic Industry SRL aplica un cadru intern de politici si standarde minime privind protectia datelor cu caracter personal. Aceste politici si standarde sunt acualizate periodic pentru a corespunde reglementarilor si evolutiei pietei. In conformitate cu dispozitiile legale in vigoare luam masuri tehnice si organizatorice adecvate (politici, proceduri, securitate etc.) tocmai pentru a asigura confidentialitatea si integritatea datelor cu caracter personal precum si pentru a asigura cadrul necesar prelucrarii acestora.

Date personale pe care le prelucram
Politica noastră personală de confidențialitate a datelor reglementează utilizarea și stocarea datelor dumneavoastră. Puteți vedea politica noastră de confidențialitate a datelor cu caracter personal la Politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. Logic Industry SRL este un operator de date cu caracter personal. Colectăm următoarele tipuri de date personale de la dvs.:
• Nume și prenume
• Judet si oras
• Număr de telefon
• E-mail

De ce avem nevoie de ele
Avem nevoie de datele dvs personale pentru a vă oferi următoarele servicii:
Vanzari si Suport Logic Industry SRL
• Nume și prenume, Nume companie – avem nevoie de aceste date pentru a vă identifica
• E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a comunica cu dumneavoastră pentru a vă rezolva problema
• Număr de telefon – vă vom contacta pentru a grăbi rezolvarea unei probleme; comunicarea va fi înregistrată pentru a documenta problema dvs și rezolvarea ei
• Funcționarea site-urilor Logic Industry SRL
• Adresă IP – filtrarea și detectarea atacurilor din internet
Cu consimțământul dumneavoastră, am dori să prelucrăm și următoarele date cu caracter personal Newsletter Logic Industry SRL
• Nume și prenume – avem nevoie de aceste informații pentru a vă comunica într-un mod mai personal.
• E-mail – avem nevoie de aceste informații pentru a putea trimite newsletter-ul.

Cât timp păstrăm datele cu caracter personal
Pentru newsletter vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal doar pe durata de viață a newsletter-ului sau până când ne veți notifica că nu mai doriți să primiți newsletter-ul. După această perioadă, datele dumneavoastră personale vor fi distruse ireversibil.
Care sunt drepturile dvs
Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor . Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la office@logicindustry.com
Dacă doriți să inaintati o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați responsabilul cu protecția datelor la următoarea adresa de e-mail: office@logicindustry.com Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicată. De asemenea puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro și puteți depune o plângere la ei.

DESPRE COOKIES - POLITICA DE COOKIES

1. Politica de utilizare cookies
Aceasta politica se refera la cookies si paginile web operate de SC Logic Industry SRL Piatra Neamt pe site-ul catezile.logicindustry.com
2. Ce este un cookie?
Un cookie este un fisier text de mici dimensiuni, format in general din identificatori, nume ale website-urilor litere si numere, caruia utilizatorul, cand navigheaza pe pagina web prin intermediul unui browser web (ex: Internet Explorer, Chrome, etc.), ii poate permite sau nu instalarea prin stocare pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente folosite de acesta. Fisierul cookie este “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard disk-ul utilizatorului).
3. La ce sunt folosite cookies?
Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea catre acesta a unui continut adaptat preferintelor sale. Cookies asigura utilizatoriului o experienta placuta de navigare si sustin eforturile Logic Industry SRL pentru a oferi servicii confortabile utilizatorului, cum ar fi: preferintele in materie de confidentialitate online, produse sau publicitate. Cookies sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem modul in care un utilizator beneficiaza de paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului acestora.
COOKIE SI SERVICII PLATITE
Cookie-urile sunt folosite pentru a memora faptul ca ati facut o plata - si site-ul va reflecta acest lucru. Daca stergeti cookie-ul generat de site-ul catezile.logicindustry.com din browser veti sterge dovada platii catre site si site-ul nu va mai putea valida aceasta plata. Serviciile platite sunt contractate doar atat timp cat acest cookie de validare este accesibil pentru site - sau la expirarea lui, adica dupa 365 de zile - deci va recomandam sa nu stergeti acest cookie pentru a beneficia de perioada maxima a validitatii platii.
4. Ce tipuri de cookies folosim?
Folosim doua tipuri de cookies: de sesiune - fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la inchiderea sesiunii de navigare sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web) persistente - fisiere care raman in terminalul utilizatorului pe o perioada definita de parametrii acelui cookie sau pana sunt sterse manual de utilizator.
5. Cum sunt folosite cookies de catre acest site?
O vizita pe acest site poate plasa urmatoarele tipuri de cookies, in functie de consimtamantul exprimat de utilizator:
Cookie-uri de performanta a site-ului;
Cookie-uri de analiza a vizitatorilor;
Cookie-uri de inregistrare;
Cookie-uri pentru publicitate;
Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate.
Exemple privind utilitatea cookies (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):
Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului – produse si servicii; Retinerea detaliilor de autentificare (utilizator si parola); Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode, functii safe search); Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor – limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site; Furnizarea de publicitate relevanta pentru utilizator; Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analitice – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex.: prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceasta analiza a utilizarii lor pentru a imbunatati continutul acestora in beneficiul utilizatorului. Cookies care, din punct de vedere tehnic, nu sunt obligatorii a fi stocate pe terminalul utilizatorului, vor fi folosite doar daca utilizatorul isi exprima consimtamantul expres si neechivoc in legatura cu acestea, prin bifarea categoriilor prezentate. Utilizatorul isi poate retrage consimtamantul in orice moment prin modificarea setarilor aferente browser-ului utilizat.
Detalii privind modificarea setarilor browserelor puteti gasi pe website-urile dezvoltatorilor browserelor.
6. Ce date contin cookies?
In cele mai multe cazuri, cookies nu identifica in mod direct utilizatorii de Internet, ci terminalul de pe care acestia au accesat anumite pagini web si inregistreaza ca de pe acel browser s-a facut o plata valida. Aceste date sunt criptate intr-un mod care nu permite accesul neautorizat al tertilor.

7. Retentia si stergerea cookies
In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea cookies pe terminalul utilizatorului in mod implicit. Aceste setari pot fi modificate de catre utilizator astfel incat administrarea automata a cookies sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand cookies sunt trimise catre terminalul sau.
8. Actualizari ale politicii de cookies
SC Logic Industry SRL poate actualiza prezenta politica de cookies pentru a reflecta schimbari ale diverselor cookies folosite in scop operational, juridic sau de reglementare. Va rugam sa cititi regulat politica de cookies pentru a va asigura ca sunteti informat corespunzator cu privire la modul in care utilizam cookies. Data prezentei politici este actualizata in antetul acestei sectiuni.
Contribuie cu 2 euro pentru a mentine Calculator Zile disponibil. Multumim!

Cate zile? Calculator zile

Cate zile ... ? CALCULATOR ZILE

Cate zile sunt intre doua date? Vrei sa stii cate zile au trecut intre doua date? Introdu mai jos data de inceput si data de sfarsit si afla cate zile sunt. In ce zi va fi o data? In ce zi a fost o data?

Afla in ce zi te-ai nascut, in ce zi a saptamanii este o anumita data, cate zile mai sunt pana la un eveniment sau cate zile au trecut de la un eveniment. Distractie placuta!

Sugestii de calcul zile: Cate zile mai ai pana la concediu?

Data inițială

Exemplu: Ziua în care te-ai născut, ziua scadentă a unei facturi, ziua de astazi, data semnării contractului

Data finală

Exemplu: Ziua in care expira un contract, data pentru calcul zile intarziere plata, prima zi de concediu


Daca vrei sa stii si cate zile mai sunt pana la alte evenimente:

Cate zile sunt pana la Paste 2020 ? (28 aprilie 2019)
Pana la Paste (ortodox) 2019 mai sunt -209 zile.
Paste 2019 - despre Paste, cand cade Pastele 2019, date Pasti urmatorii ani

Cate zile sunt pana la Ziua indragostitilor 2020 ?
Ziua indragostitilor se serbeaza pe 14 februarie. Pana la Ziua Indragostitilor (Valentine's day) mai sunt 83 zile.

Cate zile pana la evaluarea nationala 2019?
Pana la Evaluarea Nationala 2019 Clasa a 8a - Limba Romana mai sunt 158 zile
Pana la Evaluarea Nationala 2019 Clasa a 8a - Matematica mai sunt 156 zile

Data evaluare Nationala 2019 clasa a 8a - Romana 18 iunie 2019
Data evaluare Nationala 2019 clasa a 8a - Matematica 20 iunie 2019

Cate zile sunt pana la Craciun 2019 ?
Pana la Ajunul Craciunului mai sunt 32 zile.

Cate zile sunt pana la Anul nou 2019 ?
Pana la Anul Nou mai sunt 38 zile

Cate zile au trecut din anul 2019?
Din anul acesta au trecut 325 zile

Cate zile au trecut de la sfarsitul lumii :) - 21 dec 2012?
De la asa-zisul sfarsit al lumii au trecut 2528 zile

Cate zile?

Mai poți calcula zile (și motive de sărbătorit):

Cate zile? Calculator zile - sugestii calcul zile
Cate zile implinesti astazi?
In ce zi a saptamanii te-ai nascut?
Cate zile a implinit partenerul tau astazi?
De cate zile cunosti pe cineva?
Cate zile sunt pana la sfarsitul anului?
Cate zile are copilul tau?
De cate zile esti angajat?
In ce zi a saptamanii s-a nascut mama ta?
Cate zile sunt pana la o anumita data?
Cate zile mai ai de invatat pana la examen?
Cate zile mai sunt pana cand sari cu parasuta?
Cate zile mai ai pana la concediu?
Cate zile pana la concert?


Vacante 2018 - 2019 - Program scolar 2018-2019

Vacanţele elevilor din toate ciclurile de invatamant pentru anul scolar 2018-2019 sunt programate astfel:
Cursurile incep pe 10 septembrie 2018.

Vacanta de iarna 2018 22 decembrie 2018 – 13 ianuarie 2019
Vacanta intersemestrială 2019 2 – 10 februarie 2019
Vacanţa de primavara 2019 20 aprilie – 5 mai 2019
Vacanţa de vară 2019 15 iunie – 15 septembrie 2019
Clasele din invatamantul primar si grupele din invatamantul prescolar beneficiaza de vacantă SUPLIMENTARA in saptamana 27 octombrie – 4 noiembrie 2018.
Pentru clasele terminale din învăţământul liceal, anul şcolar se încheie în data de 31 mai 2019, iar pentru clasa a VIII-a, în data de 7 iunie 2019.
DISTRIBUIE! Dacă această aplicație gratuită v-a ajutat, ne puteti ajuta să vă oferim alte aplicații gratuite apasand "Subscribe", dând click pe o Reclamă și dându-ne un like pe Facebook: - Mulțumim

Web Design for Business ® by LOGIC INDUSTRY®
Bespoke Web Design London, UK ® by LOGIC INDUSTRY®
Bespoke CRM Development | Custom built CRM

Partners:
Emergency Plumber - 112 Plumbing South London, UK
Builder London
Builder - Extension Builder, Construction Company, UK
Termeni si conditii, Politica de Cookies, Date personale


Tweet